Robinia stylter

Stylter i Robinia stammer. Kan bruges som opgang til rutschebane. Sættes ofte sammen med…

Varenummer (SKU): LE20538 Kategori:

Beskrivelse

Robinia stylter

Stylter af robuste Robinia stammer. Et solidt element på legepladsen eller forhindringsbanen der står stødt i alt slags vejr, år efter år, holder til både store og små…..kun balancen kan vippe børnene af ”pinden”.

Disse stylter kan bruges som opgang til rutchebane, led i forhindringsbane, maner til lege som ”jorden er giftig”, ” gå planken med et hav fuld af krokodiller”, ja kun fantasien setter grænser for brugsområderne her. Pga de mange brugsområder og den ekstremt lange holdbarhed på disse materialer, er dette en svært prisgunstig investering til enhver legeplads der daglig fyldes af børn og barnlige sjæle.

Robinia stylter kan let kombineres med andre af Robinias balance og/ eller legeredskaber, så hvorfor ikke kombinere en komplet legeplads med det samme, som har et utals brugsområder, kan bruges af de fleste mellem 0-100 år, dette er en engangs investering som holder i mange mange år, så istedenfor bekymringer om vedligehold og udskiftning af legeplads, kan man bruge tid på leg og læring med børnene.